Sociale Medier

Den lille skandinaviske er overalt – også på sociale medier! Følg hende på Facebook, Instagram, YouTube, Snapchat, TikTok og Pinterest for altid at være opdateret og få spændende indblik i Danmark. Hovedfokus er på Danmark.

Facebook offentliggør og deler den lille skandinaviske interessante artikler, rejsetips, fotos og videoer om og fra Danmark.

Instagram er det perfekte sted at opdage betagende fotos fra de smukkeste steder i Danmark. Følg den lille skandinaviske for imponerende landskabsbilleder, kulinariske højdepunkter og indblik i det daglige liv i Danmark.

YouTube giver dig mulighed for at opleve den lille skandinaviske i bevægelige billeder. Opdag spændende rejsevideoer, informative vlogs og mere om emnet Danmark.

Urlaub in Dänemark

Snapchat og TikTok er platformene for underholdning. Følg den lille skandinaviske for sjove snaps, interessante fakta og spændende indblik bag kulisserne.

Og sidst men ikke mindst: Pinterest. Her finder du et væld af inspirerende pins om emnet Danmark. Lad dig inspirere af den lille skandinaviske’s smukke billeder og ideer og planlæg din næste rejse mod nord.

Følg den lille skandinaviske og oplev sammen med hende kulturen og mangfoldigheden i Danmark på alle hendes sociale mediekanaler for ikke at gå glip af noget!