Om mig

Hej, jeg er “Den Lille Skandinavier” og blev født i 1969. Efter min skolegang besluttede jeg mig for at uddanne mig som radiomekaniker, hvilket gav mig et alsidigt indblik i teknologiens verden. I løbet af mit arbejdsliv har jeg haft forskellige job og har altid været åben for nye professionelle udfordringer. Jeg har nydt at blive i et job i nogle år, for derefter at finde en ny retning og flytte videre.

For mange år siden opdagede jeg min kærlighed til det smukke land Danmark. Hver gang jeg er der som gæst, føler jeg en dyb forbindelse til dette land og dets mennesker. Den afslappede atmosfære, den imponerende natur og den skandinaviske livsstil fascinerer mig gang på gang. Min store drøm er at bo permanent i Danmark en dag og opleve den danske kultur endnu mere intensivt.

Om mig
Om mig
Om mig

På mine sociale mediekanaler deler jeg mine erfaringer, indtryk og tips om emnet Danmark. Fra rejseberetninger om danske livsstilstendenser til lækre skandinaviske opskrifter – her finder du alt, hvad det skandinaviske hjerte begærer. Følg med på min rejse gennem Norden og lad dig inspirere af skønheden og mangfoldigheden i Danmark.

Jeg glæder mig til at dele min passion for Danmark med dig og byde dig velkommen på min hjemmeside og de sociale mediekanaler hos Den Lille Skandinavier!

Mine lodne venner